The Sax Guys

Anemos VZW

Linkebeek 80

9400 Ninove

BTW: BE0538.518.462

Tel: +32 476 33 09 07

Tel: +32 485 48 72 95

thesaxguys.com

© 2019 by Anemos VZW

   
  Formules

  Voor welk event of gelegenheid u ook beroep wilt doen op The Sax Guys, er zijn steeds tal van verschillende formules mogelijk! Om al een idee te krijgen, hier enkele "basisformules". Een ander schitterend idee? Laat het ons weten! Onze formules kunnen uiteraard nog aangepast worden naargelang uw eigen wensen.

  The Sax Guys

  De "basisformule". 1 of 2 saxofonisten, (afhankelijk van de duur van de boeking), een geluidsinstallatie en een macbook, dat is genoeg om van uw feest een muzikaal succes te maken. Doordat er niet veel ruimte nodig is, kan dit ook overal opgesteld worden. Ideaal dus voor zowat elke locatie of gelegenheid!

  The Sax Guys & piano

  Als u een heel intieme sfeer wilt creëren, dan is deze formule uiterst geschikt. Denk maar aan bijvoorbeeld een kerkelijk huwelijk, waarbij de akoestiek van de kerk deze 2 instrumenten mooi tot zijn recht laat komen. Kortom, pure muziek om een traantje bij weg te pinken...

  The Sax Guys & zang/piano 

  Bij deze formule zorgt de saxofoon voor de extra romantische korrel, terwijl de piano en zang wat meer op de voorgrond treden. Laat u in vervoering brengen door de zwoele stem van onze "huiszangeres"!

  The Sax Guys & DJ-set

  Wil je de dj-set net dat tikkeltje meer geven? Natuurlijk, dan hoort er toch gewoon live saxofoon bij! The Sax Guys en de DJ bundelen de krachten. Het resultaat is een avond om nooit meer te vergeten. 

  Samen zorgen we voor de perfecte playlist op jouw event, met uiteraard live sax als de muzikale kers op de taart. Denk maar aan het dansfeest van een huwelijk, een stevig bedrijfsevent of privé-feest,  maar evengoed een knotsgekke studentenfuif. Niets is te groot of te klein!

   

  Praktisch gezien kan er samengewerkt worden met de DJ van jouw keuze, maar we kunnen natuurlijk ook zelf een heel resem top-DJ's aanbieden waar we mee samenwerken. 

  The Sax Guys House Band

  Coming soon...!!!