top of page
The Sax Guys
Formules

Voor welk event of gelegenheid u ook beroep wilt doen op The Sax Guys, er zijn steeds tal van verschillende formules mogelijk! Om al een idee te krijgen, hier enkele "basisformules". Een ander schitterend idee? Laat het ons weten! Onze formules kunnen uiteraard nog aangepast worden naargelang uw eigen wensen.

The Sax Guys

De "basisformule". 1 of 2 saxofonisten, (afhankelijk van de duur van de boeking), een geluidsinstallatie en een macbook, dat is genoeg om van uw feest een muzikaal succes te maken. Doordat er niet veel ruimte nodig is, kan dit ook overal opgesteld worden. Ideaal dus voor zowat elke locatie of gelegenheid!

1-356.jpeg
The Sax Guys & piano

Als u een heel intieme sfeer wilt creëren, dan is deze formule uiterst geschikt. Denk maar aan bijvoorbeeld een kerkelijk huwelijk, waarbij de akoestiek van de kerk deze 2 instrumenten mooi tot zijn recht laat komen. Kortom, pure muziek om een traantje bij weg te pinken...

The Sax Guys & zang/piano 

Bij deze formule zorgt de saxofoon voor de extra romantische korrel, terwijl de piano en zang wat meer op de voorgrond treden. Laat u in vervoering brengen door de zwoele stem van onze "huiszangeres"!

26112120_1710021832382830_22895338582965
The Sax Guys & DJ-set

Wil je de dj-set net dat tikkeltje meer geven? Natuurlijk, dan hoort er toch gewoon live saxofoon bij! The Sax Guys en de DJ bundelen de krachten. Het resultaat is een avond om nooit meer te vergeten. 

Samen zorgen we voor de perfecte playlist op jouw event, met uiteraard live sax als de muzikale kers op de taart. Denk maar aan het dansfeest van een huwelijk, een stevig bedrijfsevent of privé-feest,  maar evengoed een knotsgekke studentenfuif. Niets is te groot of te klein!

 

Praktisch gezien kan er samengewerkt worden met de DJ van jouw keuze, maar we kunnen natuurlijk ook zelf een heel resem top-DJ's aanbieden waar we mee samenwerken. 

DJ
The Sax Guys House Band

Coming soon...!!!

bottom of page